dijous, 4 de març del 2010

“Qui hi pugui competir, que hi competeixi i qui no, que hi participi”


El president de l'UCS fa una crida per a la nova temporada durant la Cloenda del Campionat de Catalunya 2009
El president de la Unió de Colles Sardanistes (UCS), Santi Ferrerfàbrega, va demanar que “les colles que puguin competir que competeixin i les que no puguin, que participin al Campionat” amb la finalitat que “cap colla es quedi sense ser-hi”. La crida la va fer en el seu parlament durant l'entrega de trofeus a la Cloenda del Campionat de Catalunya 2009, diumenge passat.

L'acte va començar de bon matí amb una visita pel nucli antic de Girona abans d'una ballada a la plaça del Vi amb la Cobla Ciutat de Girona, on els assistents van ser rebuts al migdia per l'alcaldessa Anna Pagans.
Els trofeus es van entregar després d'un dinar al restaurant del Golf que va tenir lloc al restaurant del Golf de Girona. L'àpat va comptar amb unes 400 persones, segons un recompte de l'UCS, a les quals es van afegir persones arribades per rebre algun dels trofeus de la temporada 2009 dels campionats de les Comarques Gironines i de Catalunya.

La coincidència amb el primer concurs de la temporada del Campionat de la Terra Ferma va impossibilitar la recollida dels trofeus per part de les colles lleidatanes Dimoniets, subcampiona infantil de revesses, i Dolç Infern, com a participant al Campionat de Catalunya de Punts Lliures. Els seus trofeus els va recollir la presidenta de l'ACSTL, Annabel Caba. L'agramuntina Estol-Espígol hi va enviar dos representants.


[Imatge 1: Membres de la millor colla
completa infantil, Trapelles, recullen els seus trofeus.
Imatge 2: Moment de la ballada del migdia.
Imatge 3: Ferrerfàbrega i Caba van voler mostrar
una imatge d'unitat.
Fotos: Albert Font-Tarrés]